Wat zeggen mijn coachees en supervisanten over mij?


Huisarts (regio Gelderland):

"Mireille is heel persoonlijk, nooit oordelend, voelde goed aan wat nodig was, pragmatisch en praktisch en was heel creatief in haar opdrachten".


Huisarts (regio Utrecht):

"De wandelcoaching op de Utrechtse Heuvelrug was voor mij erg zinvol en fijn. Het coachen met associatiekaarten vond ik heel verhelderend".


Huisarts (regio Utrecht):

"Door goede vragen te stellen die mij deden nadenken en door praktijkvoorbeelden te geven, heeft Mireille mij meer inzicht gegeven in mijn eigen werksituatie en wensen op professioneel vlak".


Diverse AIOS Huisartsgeneeskunde VU:

"Mireille is betrokken, geïnteresseerd, luistert en leest goed de reflectieverslagen, heeft goede kennis van theorieën en weet die over te brengen in de context".

"Je kan erg goed luisteren en hebt voldoende aandacht voor iedereen. Op een prettige manier zet je ons zelf aan het denken over bepaalde patronen van ons gedrag. Je zorgt voor aansluiting bij ons en bent creatief in het vinden van methodes om bepaalde problemen bloot te leggen".

"Ik vind de bijeenkomsten die we hebben gehad erg prettig en heb er ook veel aan gehad. Je bent een prettige supervisor en zorgt voor een hele veilige sfeer". 

"Luisterend, open sfeer, veilig klimaat, gestructureerd, goed voorbereid en erg leuk dat er soms met andere creatieve methodes zaken werden belicht".

"Werkt gestructureerd, luistert en leest wat er wordt gezegd en geschreven en vraagt door over wat je daarmee bedoelt. Ook wordt theorie aan gekoppeld aan het benoemde en in verschillende vormen naar feedback gevraagd".


Doktersassistenten (regio Utrecht):

"Sterke punten zijn rust, vertrouwen, veiligheid, open houding, lief, geeft eigen input, kijkt naar de wensen/behoeften van de ander en geeft hier alle ruimte voor".

"Altijd een veilige omgeving, zonder oordeel".

POH-GGZ (regio Gelderland):

"Rustig aandachtig luisteren, je in je waarden laten, de juiste vragen stellen om je te prikkelen om door te denken, benaderbare houding".


 
 
 
 
E-mailen
Bellen